SEM Lead till Konsultuppdrag

Är du vass inom SEM strategier, kvalitetssäkring och analys? Sporras du av att arbeta i team och att hjälpa andra framåt. Vill du bli SEM-lead på en digitalbyrå? Sök jobbet!

Frilans Enköping Strategi och Ledarskap

Ansök

Vi söker nu omgående en senior SEM Lead till ett spännande uppdrag för löpande arbete framöver. Du kommer hjälpa en stor internationell kund och vara en viktig del i det strategiska arbetet och utvecklingen framåt. 

Om rollen

Som Senior SEM Lead driver du den strategiska biten tillsammans med SEM specialister som sköter det operativa. Gemensamt för samtliga är att ni är fokuserade på att leverera störst värde till minst komplexitet och kostnad. Tillsammans med resten av teamet bestående av erfarna projektledare, strategier, designers, marknadsförare och analytiker arbetar ni med tillväxt från start till slut.

Arbetsuppgifter

  • Definiera och arbeta mot våra kunders mål och KPI:er
  • Skapa och följa upp annonserings strategier inom search
  • Kvalitetssäkra annonser och vara ett bollplank till teamet
  • Samla in och analysera data som underlag för löpande optimering

Om dig

För den här rollen söker vi en person med flerårig erfarenhet av SEM strategier och stora internationella kunder inom e-handel. Vi tror att du som person är ödmjuk, lyhörd och analytisk, samt har ett glödande driv och intresse för SEM.

Du har

  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av SEM strategier med goda resultat
  • Mycket goda kunskaper i Google Ads, Merchant Center och Analytics
  • Ett strukturerat, tydligt sätt och en stark analytisk förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (verbalt och skriftligt)

Period och omfattning

Uppdragets omfattning är initialt 8 h, sedan löpande med cirka 2 h/vecka med möjligheter till både utökat uppdrag samt förlängning.

Om uppdraget

För det här uppdraget så kommer du frilansa via oss på Digitalenta. Som frilansare hos oss ingår du i vårt community där vi löpande anordnar träffar för att utveckla varandra inom branschen och bygga nätverk. Självklart ser vi ett långsiktigt samarbete och tack vare vår storlek finns även möjlighet att bli direktrekryterad eller anställd av oss som konsult - allt för att du ska få ett flexibelt arbetsliv!

Ansök

Sara Wiklund

Recruiter

ikon_hire (1)

Lediga jobb

Head of ESG and Communications

Konsult Stockholm Strategi och Ledarskap

Do you have experience in ESG frameworks and communication with a special focus on sustainability? Looking for a meriting and exciting assignment? Check out this role!

Läs mer

Social Media Automation Consultant

Frilans Stockholm Övriga roller

Are you experienced Social Media Professional with technical and automation skills? Are you interested in helping an international e-commerce client to leverage the power of GenAI?

Läs mer

Content Creator till livstilsföretag

Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Är du en vass digital kreatör som trivs både framför och bakom kameran samt har en välutvecklad känsla för trender inom sociala medier? Då är det här jobbet för dig!

Läs mer