Content Creator till livstilsföretag

Är du en vass digital kreatör som trivs både framför och bakom kameran samt har en välutvecklad känsla för trender inom sociala medier? Då är det här jobbet för dig!

Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Ansök

Om rollen

Vi söker en kreativ person som kan och vill ta vårt contentarbete till nästa nivå. I rollen kommer du att jobba med flera olika typer av innehållsformat samt att arbeta utifrån briefer för att skapa en sammanhållen upplevelse över flera digitala kanaler, med extra fokus på sociala medier. Vi är ett tight och dynamiskt team där vi arbetar tillsammans för ett viktigt och angeläget ändamål. Du kommer att jobba nära Creative Director och CMO.

Om dig

Vi tror att du har gjort det här ett tag och har ett öga för vad som verkligen fungerar i respektive kanal. Du har troligen erfarenheter från mode, livsstil eller FMCG tidigare och har en välutvecklad stilkänsla. Du trivs både framför och bakom kameran samt har både insikter, kunskaper och en välutvecklad känsla för trender inom sociala medier. Du trivs med en varierande roll där du omväxlande skapar, planerar eller kurerar innehåll för sajt, samarbeten eller SoMe. Du rapporterar till CMO.

Du har

  • Professionell erfarenhet av contentproduktion för digitala kanaler
  • Djupa kunskaper av organiskt innehåll för Meta och TikTok
  • Förmågan att se nya möjligheter och att ta det i mål
  • Starkt eget driv och en vilja att hjälpa andra framåt
  • En trygghet i leveransen och vågar utmana när det behövs
  • Du är bekväm både framför och bakom kameran
  • Van att skriva copy på både svenska och engelska

    Vårt erbjudande

    Vi erbjuder en spännande roll i ett ungt, dynamiskt bolag där du kommer att få möjligheten att göra skillnad för många och bidra till ett säkrare och tryggare samhälle för tjejer i alla åldrar. Vi arbetar hybrid och har kontor på Östermalm i Stockholm.

    Det här är en rekrytering via Digitalenta. Om det här känns som din nästa utmaning så skicka in din ansökan idag. Vi intervjuar löpande. Processen innehåller: Intervju, tester samt arbetsprov.

    Ansök

    Andreas Rauch

    CMO + Head of Recruitment

    ikon_hire (1)

    Lediga jobb

    Head of ESG and Communications

    Konsult Stockholm Strategi och Ledarskap

    Do you have experience in ESG frameworks and communication with a special focus on sustainability? Looking for a meriting and exciting assignment? Check out this role!

    Läs mer

    Social Media Automation Consultant

    Frilans Stockholm Övriga roller

    Are you experienced Social Media Professional with technical and automation skills? Are you interested in helping an international e-commerce client to leverage the power of GenAI?

    Läs mer

    Content Creator till livstilsföretag

    Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

    Är du en vass digital kreatör som trivs både framför och bakom kameran samt har en välutvecklad känsla för trender inom sociala medier? Då är det här jobbet för dig!

    Läs mer