Senior Digital Analyst till Adding Insight

Är du en vass digital analytiker som söker ett specialiserat sammanhang? Vill du arbeta nära och utvecklas tillsammans med seniora kollegor? Då är det här rollen för dig!

Rekrytering Stockholm Analys och Insikt

Ansök

Adding Insight är en specialistbyrå inom digital analys grundad 2015. Under åren har de arbetat tätt med kunder som IKEA, Dustin, Tele2, Axfood, Fortnox, SBAB och Epidemic Sound.

De är för närvarande fyra personer i teamet, men efterfrågan från kunderna är stor och för att kunna hjälpa flera önskar man att växa med ytterligare seniora personer. Affärskulturen präglas av schyssta värderingar och kundsamarbeten av högsta kvalitet.

Om rollen

Som konsult hos Adding Insight arbetar du i ett par parallella projekt med fokus på digital mätning, analys och optimering. Du arbetar nära kundernas marknads- och analysteam, oftast som en integrerad resurs i kundernas team. Du kommer att stötta kunderna i förståelse av hur deras webbplatser eller appar används samt utvärdera och ge förslag på optimering av deras digitala marknadsföring.

Uppdragen innebär varierande arbetsuppgifter och inkluderar allt från att ta fram mätplaner, säkerställa en hög datakvalitet till att vara med och förbättra webbplatser och appar. Du kommer främst att arbeta med verktygen Google Analytics, Piwik Pro, Matomo, Microsoft Excel,Google Looker Studio, Google Tag Manager, Optimizely, WVO och Google BigQuery.

Adding Insight främjar kundsamarbeten med fokus på jämställdhet och en klimat-positiv framtid. Man arbetar främst med mellanstora och stora företagskunder i Norden. Det här är en självständig roll som konsult i ett litet bolag på fyra personer med hög digital kompetens. Du rapporterar direkt till VD och grundare Daniel Ford.

Om dig

Till rollen söker vi dig som är specialiserad inom digital analys och är lika nyfiken som oss på hur man kan använda nya verktyg, teknologier eller processer för att skapa insikter och handlingskraftiga beslutsunderlag.

  • Du har arbetat med liknande uppgifter i minst tre år
  • Har ett självständigt arbetssätt och arbetar effektivt tillsammans i team
  • Meriterande med erfarenhet av Google Cloud, Javascript och BI-verktyg
  • Tidigare erfarenhet som konsult är också meriterande
  • Att kunna kommunicera på svenska är önskvärt, men inget krav

Vårt erbjudande

Du kommer till en specialiserad och välskött byrå där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med seniora digitala analytiker och uppdrag i absolut framkant. För rätt person finns det stora möjligheter att vara med och bygga Adding Insight framåt.

  • Konkurrenskraftig lön
  • Optionsprogram
  • Flexibla arbetstider och distansarbete
  • Friskvård 5.000 kr per år
  • Trygghet och sjukvårdsförsäkring
  • En schysst, prestigelös och entreprenöriell arbetsmiljö
  • Möjlighet till personlig utveckling inom bland annat ledarskap
  • Vi tillämpar hybridarbete

Det här är en rekrytering via Digitalenta. Om det här känns som din nästa utmaning så skicka in din ansökan idag. Vi intervjuar löpande. Processen innehåller: Intervju, tester samt arbetsprov.

Ansök

Andreas Rauch

CMO + Head of Recruitment

ikon_hire (1)

Lediga jobb

Head of ESG and Communications

Konsult Stockholm Strategi och Ledarskap

Do you have experience in ESG frameworks and communication with a special focus on sustainability? Looking for a meriting and exciting assignment? Check out this role!

Läs mer

Social Media Automation Consultant

Frilans Stockholm Övriga roller

Are you experienced Social Media Professional with technical and automation skills? Are you interested in helping an international e-commerce client to leverage the power of GenAI?

Läs mer

Content Creator till livstilsföretag

Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Är du en vass digital kreatör som trivs både framför och bakom kameran samt har en välutvecklad känsla för trender inom sociala medier? Då är det här jobbet för dig!

Läs mer