Jobb och uppdrag

Här hittar du lediga jobb, uppdrag och möjligheter inom digital marknadsföring, e-handel och utveckling. Kontakta oss eller ansök direkt om du hittar något som lockar dig. Eller connecta med oss för framtiden.

Här hittar du alla våra publika jobb och uppdrag. Du kan välja att filtrera dem på anställningsform, inriktning, ort och om du vill arbeta på plats, hybrid eller remote.

Frilansuppdrag via Digitalenta

Frilans

Är du en del av framtidens arbetsmarknad? Söker du uppdrag inom Digital Marknadsföring men vill ha flexibiliteten i hur, när och var? Då vill vi samarbeta med dig!

Läs mer

CRO & SEO Manager till svenskt livsstilsföretag

Frilans Stockholm E-handel och Försäljning

Är du en frilansande e-handelsentusiast med specialisering inom CRO och SEO? Gillar du att arbeta datadrivet och att förbättra digitala köpresor? Då är det här kanske ett uppdrag för dig!

Läs mer

CRM Manager till svenskt livsstilsföretag

Frilans Stockholm E-handel och Försäljning

Är du en frilansare med erfarenhet inom CRM och e-handel? Gillar du att arbeta datadrivet och är bra på att få saker att hända? Då kanske det här är uppdraget för dig!

Läs mer

SEM Specialist till Trickle

Rekrytering Annonsering och Growth

Du trivs i mötet mellan teknik, data, kommunikation och media. Du sporras av att arbeta i team och att hjälpa andra framåt. Vill du bli vår nästa SEM Specialist? Sök jobbet!

Läs mer

Product Marketing Manager to Samsung

Konsult Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Do you have a passion for Digital Sales and want to work in a dynamic, young and multicultural environment? Great - We have an exciting assignment for you!

Läs mer

Senior Digital Analyst till Adding Insight

Rekrytering Stockholm Analys och Insikt

Är du en vass digital analytiker som söker ett specialiserat sammanhang? Vill du arbeta nära och utvecklas tillsammans med seniora kollegor? Då är det här rollen för dig!

Läs mer

Talent Agent till Digitalenta

Rekrytering Övriga roller

Är du en digital marknadsförare som brinner för att hjälpa människor? Vill du ta klivet och bli lite mer aktiv där du hjälper personer i ditt nätverk framåt i karriären? Då är det dig vi söker!

Läs mer