HERO_Varför (1) (1)

Digitala experter som rekryterar digitala experter

Vi ser till att du kan fokusera fullt ut på verksamheten samtidigt som vi hittar helt rätt digital kompetens åt er.

Makes Talent Shine (1920 × 1080 px) (1920 × 800 px) (1400 × 800 px) (600 × 800 px) (500 × 500 px) (1)

Kunskap, insikt och en vilja att alltid hitta rätt

Digitalenta är en nischad kompetenspartner inom digital marknadsföring, e-handel och försäljning. Vi hjälper företag att definiera sitt digitala kompetensbehov och är specialiserade på att hitta och attrahera rätt personer med rätt kompetens oavsett om det handlar om fasta tjänster, inhyrd personal eller projekt av olika omfattning.

Digital kompetens på dina villkor helt enkelt. 

Makes Talent Shine (1920 × 1080 px) (1920 × 800 px) (1400 × 800 px) (600 × 800 px) (500 × 500 px) (2)

Erfarenhet att kartlägga behov

För att förstå vad ni behöver, behöver vi veta vart ni ska. I kartläggningen utgår vi ifrån målet, ambitionen och strategin framåt. Men även nuläget och era förutsättningar. Bygga team inhouse, ta hjälp av frilansare, anlita en byrå. Alternativen är många och fallgroparna likaså. Vi har erfarenhet från att hjälpa allt från multinationella jättar, till ambitiösa scale-ups och framgångsrika byråer att kartlägga sitt behov och bygga digitala marknadsteam. Och vi hjälper er gärna.

Ikon_microscope (3)

Kompetens att bedöma digital kompetens

Alla hos oss har bakgrund inom digital marknadsföring eller e-handel. Vi pratar kandidaternas språk och vi har gått i kandidaternas skor. Därför kan vi bedöma deras kompetens. På riktigt. Att se är att tro; att försöka är att veta. För att bedöma kompetens använder vi oss av intervjuer, tester och skräddarsydda arbetsprov; samt såklart vår egna digitala kompetens. Allt för att du ska veta vad du får.

Starkast nätverk i branschen

Vi rekryterar enbart personer inom digital marknadsföring och e-handel. Det betyder att vi pratar med digitala specialister och experter.  Och det gör vi hela dagarna. Vi känner de flesta och de bästa. Och vi kan introducera er.
Ikon_database

13.000 kandidater

Vår egen databas växer stadigt och innehåller idag drygt 11.000 digitala talanger, specialister och ledare med djupa digitala erfarenheter.
Ikon_approved (2)

300 tillsättningar

Under de tre år vi har funnits har vi hittills fått möjligheten att hjälpa över 250 företag  över hela landet att hitta helt rätt med sitt kompetensarbete.
Ikon_sweden (1)

Täcker hela Sverige

Vi är 100% remote. Förutom vår digitala expertis och erfarenhet har vi kollegor från Luleå i norr till Skåne i söder. Vi finns där du behöver hjälp.
Ikon_agents (1)

Aktivt agentnätverk

Vi jobbar tätt ihop med kunniga människor i branschen som hjälper oss att komma i direktkontakt med de som vill hitta något nytt med en gång.
Grade_ikon (2)

Lösningar som passar dig

Vi avgränsar oss till en bransch; men inte till en lösning. Oavsett om ni vill rekrytera en person till ert team, hitta en vikarie eller ta in extern kompetens så kan vi hjälpa er att hitta rätt. Bäst resultat nås genom ett öppet och nära samarbete med kontakt under hela processens gång. 

Kontakta_oss2-2 (1) (1)-3
Kontakta_oss2_mobile-1

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper gärna till med att planera er digitala marknadsorganisation eller hitta den nästa digitala stjärnan. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kompetens oavsett anställningsform

Vi arbetar med alla delar av kompetensarbetet från behov och analys till strategi och genomförande där vi systematiskt och uppsökande hittar de allra bästa kandidaterna för uppdraget. Vi låser oss inte vid anställningsform utan vi hittar rätt oavsett omfattning på uppdraget. Vad behöver ni hjälp med?

Namnlös (100 × 100 px)-2

Stärk upp organisationen för framtiden.

Namnlös (100 × 100 px) (1)-1

Kunnig och flexibel hjälp direkt.

Namnlös design (4)-1

Spetsa organisationen utan att anställa.

bakgrund_Heroimg (1) (1)

Vår bakgrund

Digitalenta startade ur en insikt. Den insikten är att den digitala utvecklingen sker så pass fort att rekryterare utan digital specialistkompetens inte hinner med och därför har svårt att på djupet utvärdera både roller och kandidater på ett bra sätt. Det i sin tur gör att det lätt blir fel vid rekryteringar.

Förutom att vara skickliga rekryterare har vi operativa erfarenheter från många olika delar av digital marknadsföring och e-handel. Vår spets är kring performance, analys och growth, men med djupa kunskaper inom allt från kreativa koncept, design och webb till PIM-system eller projektledning känner vi oss trygga med de allra svåraste rollerna och vi tar oss dit vi behöver för att hitta rätt.

Vill ni veta mer om vilka vi är och hur vi kan hjälpa er eller kanske bara komma i kontakt med någon av oss så hittar du oss alla en scroll ner. 👇

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare

Tillsammans har vi över 70 års digital erfarenhet och operativa kunskaper från alla delar inom digital marknadsföring och e-handel. It takes one to know one.

Recruiter

Sara Palmqvist

Maternity Leave

Co-Founder + Board

Rufus Lidman

Digital Disruptor

Operations Manager

Josefin Rosenqvist

Maternity Leave

Chief Barketing Officer

Glenn

I Delete Cookies

Grade_ikon (1)-2

Sagt om Digitalenta

Är vi bra eller är det bara snack? Ta inte bara vårt ord för det. Läs vad våra kunder tycker om oss och vår leverans när det kommer till digital kompetens.
Kontakta_oss2-2 (1) (1)-1
Kontakta_oss2_mobile

Svårt att hitta det du söker?

Lugn. Vi hjälper dig hitta rätt.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.