hero- varför-min

Digitala experter som rekryterar digitala experter

Vi ser till att du kan fokusera fullt ut på verksamheten samtidigt som vi hittar helt rätt digital kompetens åt er.

Makes Talent Shine (1920 × 1080 px) (1920 × 800 px) (1400 × 800 px) (600 × 800 px) (500 × 500 px) (1)

Rekryterare med digital marknadsföring i blodet

Digitalenta är en nischad kompetenspartner inom digital marknadsföring, kommunikation och e-handel. Vi hjälper företag att definiera sitt digitala kompetensbehov och är specialiserade på att hitta och attrahera rätt personer med rätt kompetens oavsett om det handlar om fasta tjänster, inhyrd personal eller projekt av olika omfattning.

Digital kompetens på dina villkor helt enkelt. 

Makes Talent Shine (1920 × 1080 px) (1920 × 800 px) (1400 × 800 px) (600 × 800 px) (500 × 500 px) (2)

Erfarenhet att kartlägga behov

För att förstå vad ni behöver, behöver vi veta vart ni ska. I kartläggningen utgår vi ifrån målet, ambitionen och strategin framåt. Men även nuläget och era förutsättningar. Bygga team inhouse, ta hjälp av frilansare, anlita en byrå. Alternativen är många och fallgroparna likaså. Vi har erfarenhet från att hjälpa allt från multinationella jättar, till ambitiösa scale-ups och framgångsrika byråer att kartlägga sitt behov och bygga digitala marknadsteam. Och vi hjälper er gärna.

Ikon_microscope (3)

Kompetens att bedöma digital kompetens

Alla hos oss har bakgrund inom digital marknadsföring, kommunikation eller e-handel. Vi har varit rekryterande chefer och vi har gått i kandidaternas skor. Därför kan vi bedöma deras kompetens. På riktigt. Att se är att tro; att försöka är att veta. För att bedöma kompetens använder vi oss av intervjuer, psykometriska tester och skräddarsydda arbetsprov; samt såklart vår egna digitala kompetens.

Allt för att du ska veta vad du får.

Starkast nätverk i branschen

Vi rekryterar enbart personer inom digital marknadsföring, kommunikation och e-handel. Det betyder att vi pratar med digitala specialister och experter. Och det gör vi hela dagarna. Vi känner de flesta och de bästa. Och vi kan introducera er för hela nätverket.
Ikon_database

16.000 kandidater

Vår egen databas växer stadigt och innehåller idag drygt 16.000 digitala talanger, specialister och ledare med djupa digitala erfarenheter.
Ikon_approved (2)

350 tillsättningar

Under de snart fyra år vi har funnits har vi hittills fått möjligheten att hjälpa företag över hela landet att hitta helt rätt med sitt digitala kompetensarbete.
Ikon_sweden (1)

Täcker hela Sverige

Vi är 100% remote. Förutom vår digitala expertis och erfarenhet har vi kollegor från Sollefteå i norr till Sjöbo i söder. Vi finns där du behöver digital hjälp.
Ikon_agents (1)

Aktivt agentnätverk

Vi jobbar tätt ihop med kunniga människor i branschen som hjälper oss att komma i direktkontakt med de som vill hitta något nytt med en gång.

Vill du veta mer?

Vi är redo att hjälpa dig hitta rätt digital kompetens och är inte längre bort än knappen nedan.  
Digitalenta Årets rekryteringsföretag

Nöjda kunder i hela landet

Se vad våra kunder tycker om oss och den hjälp de fått från oss här. 

Grade_ikon (2)

Lösningar som passar dig

Vi avgränsar oss till en bransch; men inte till en lösning. Oavsett om ni vill rekrytera en person till ert team, hitta en vikarie eller ta in extern kompetens så kan vi hjälpa er att hitta rätt. Bäst resultat nås genom ett öppet och nära samarbete med kontakt under hela processens gång. 

94% (2)
94%-3

Ingen är perfekt

Siffran anger hur många av alla tillsättningar (rekrytering och konsulter) vi genomfört de senaste fyra åren som anses vara lyckade. Det är även därför vi har en väldigt generös garanti på hela sex månader på våra rekryteringar. Om du vill ha hjälp att hitta rätt digitalt så är vi bara ett enda litet klick bort. 

hero_bakgrund (3)-min

Vår bakgrund

Digitalenta startade ur en insikt. Den insikten är att den digitala utvecklingen sker så pass fort att rekryterare utan digital specialistkompetens inte hinner med och därför har svårt att på djupet utvärdera både roller och kandidater på ett bra sätt. Det i sin tur gör att det lätt blir fel vid rekryteringar.

Förutom att vara skickliga rekryterare har vi både operativa och strategiska erfarenheter från många olika delar av digital marknadsföring, kommunikation och e-handel. Vår spets är kring performance, analys och growth, men med djupa kunskaper inom allt från kreativa koncept, design och webb till PIM-system eller projektledning känner vi oss trygga med de allra svåraste rollerna och vi tar oss dit vi behöver för att hitta rätt.

Vill ni veta mer om vilka vi är och hur vi kan hjälpa er eller kanske bara komma i kontakt med någon av oss så hittar du oss alla en scroll ner. 👇

Kontakta_oss2-2 (1) (1)-3
Kontakta_oss2_mobile-1

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper gärna till med att planera er digitala marknadsorganisation eller hitta den nästa digitala stjärnan. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kompetens oavsett anställningsform

Vi arbetar med alla delar av kompetensarbetet från behov och analys till strategi, genomförande och tillsättning där vi systematiskt hittar de allra bästa kandidaterna för uppdraget. Vi låser oss inte vid anställningsform utan vi hittar rätt oavsett omfattning på uppdraget.

Namnlös (100 × 100 px)-2

Stärk upp organisationen för framtiden.

Namnlös (100 × 100 px) (1)-1

Kunnig och flexibel hjälp direkt.

Namnlös design (4)-1

Spetsa organisationen utan att anställa.

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare

Tillsammans har vi över 70 års digital erfarenhet och operativa kunskaper från alla delar inom digital marknadsföring och e-handel. It takes one to know one.

Recruiter

Sara Palmqvist

Performance

Co-Founder + Board

Rufus Lidman

Data/AI

Chief Barketing Officer

Glenn

Cookies/Security

Grade_ikon (1)-2

Sagt om Digitalenta

Är vi bra eller är det bara snack? Ta inte bara vårt ord för det. Läs vad våra kunder tycker om oss och vår leverans när det kommer till digital kompetens.

Kan jag hjälpa till?

Jag heter Simon Milton och är grundare och VD för Digitalenta. Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina digitala kompetensbehov. Oavsett om det är heltid, deltid eller bara någon timme här och där, så ser jag och mitt team till att det blir helt rätt och att lösningen möter dina digitala behov.

Namnlös design (61)

MAILA SIMON