HERO_Peer-min

Digitalenta Peer Learning

Knyt nya kontakter, dela erfarenheter och utvecklas i din roll.
ikon_Peer11_Digitalenta (200 × 200 px) (2)

Peer Learning, på riktigt

Digitalenta Peer Learning är en plattform där digitala ledare och specialister blir matchade med speciellt utvalda peers som har en liknande professionell profil. Ta chansen att träffa dina peers, dela erfarenheter och lärdomar, ta del av den senaste utvecklingen inom din bransch och knyt värdefulla kontakter – helt kostnadsfritt.

Ensam är inte stark - Bli bättre tillsammans!

100% fokus på kunskapsutbyte

 Inga långa presentationer, inga säljare eller plattformar som visar på sin egen förträfflighet. Utan bara människor som jobbar med samma sak som du; och som vill dela erfarenheter för att utvecklas i sin roll.

ikon_Peer3_Digitalenta (200 × 200 px)

Unik matchning

Genom att matcha dig med speciellt utvalda personer som har en liknande professionell profil skapar vi skräddarsydda grupper som möjliggör ett relevant och värdefullt utbyte.

ikon_Peer4_Digitalenta (200 × 200 px) (1)

Delade erfarenheter

Ta chansen att utvecklas i din roll genom att lära och dela erfarenheter med dina peers. Varje Peer Learning Session leds av en facilitator och har 100% fokus på kunskapsdelning.

ikon_Peer5_Digitalenta (200 × 200 px)

Digitala rundabordssamtal

För att vara effektiva är våra Peer Learning Sessions digitala. Varje session utgår ifrån ett aktuellt tema eller frågeställning som skräddarsys utifrån deltagarnas profiler. 

ikon_Peer6_Digitalenta (200 × 200 px)

Delta kostnadsfritt

Vi på Digitalenta brinner för kunskapsdelning och gillar att hjälpa. Att medverka i våra Peer Learning Sessions är helt kostnadsfritt för dig som deltagare.

Puff_PL.1-min

Är du en digital ledare?

Idag jobbar du i en ledande roll där du ansvarar för budget, resultat och ett team av specialister inom digital marknadsföring.  Vi erbjuder skräddarsydda peer learning sessioner där du möter andra med liknande ansvar och utmaningar som du.

Vill du hitta ett nytt sätt att utvecklas - helt kostnadsfritt. Då är det här för dig!

 

 

Hur anmäler jag mig?

Skicka in en intresseanmälan om det här låter som något för dig. Vi kommer löpande att bilda grupper och genomföra Peer Learning Sessions med olika inriktningar under hösten. Genom din intresseanmälan kommer du att få uppdateringar när vi lanserar nya grupper.

Vill du veta mer?

Kul att du är intresserad. Hör av dig till mig så berättar jag mer om vad Peer Learning är och hur delad kunskap, erfarenhetsutbyte och vårt nätverk av likasinnade kan hjälpa dig vidare i ditt arbetsliv. 

Simon Milton, Founder & CEO @ Digitalenta

 

Namnlös design (55)