HERO_omdöme (1)

Vad våra kunder säger om oss

Hur man uppfattas och bedöms är inte upp till en själv. Den uppfattningen ägs alltid av mottagaren. Hos oss är det våra kunder och kandidater.

Supernöjd med Digitalenta som hjälpt mig med flera spjutspetsrekryteringar inom digital marknadsföring, media och management. Snabbt, proffsigt, flexibelt och alltid med ett leende! Rekommenderas varmt!

Karl-Oskar Tjernström

Digital Director, Samsung

ikon_rating (150 × 150 px)

Professionella och väldigt trevliga! Rekryteringar genomförda med toppenbra kandidater.

Helena Thun

Head of Digital Marketing, AcadeMedia

ikon_rating_right (150 × 150 px)

Vi på Söderberg & Partners har fått hjälp med några riktigt utmanande rekryteringar och vi är mycket nöjda med resultatet. Otroligt snabb och proffsig process med riktiga guldkandidater. Dessutom är de väldigt lyhörda för våra önskemål och har också varit flexibla när omständigheter ändrats med kort varsel. Supernöjda!

Louise Hagsten

Marknadschef, Söderberg & Partners

ikon_rating (150 × 150 px)

Vi vände oss till Digitalenta för att de hade erfarenheten, kompetensen och nätverket inom digital marketing. Vi är supernöjda med såväl resultatet av processen som själva processen. Kunniga, snabba och kundorienterade. Vi kommer absolut att vända oss till Digitalenta igen om rekryteringsbehovet dyker upp.

Olivia  Bergström 

HR-Partner, Aarke

ikon_rating_right (150 × 150 px)

Väldigt nöjd med hur Digitalenta har hjälpt oss att bygga ut vårt team. Top kvalité på alla kandidater och bra stöd i rekryteringsprocessen.

Alexander Edgren

Senior Consultant, NoA Connect

ikon_rating (150 × 150 px)

Har samarbetat med Simon i tre rekryteringar och är väldigt nöjd med både samarbetet och resultatet av rekryteringarna! Strukturerade processer med hög fart och framförallt riktigt vassa kandidater!

Matts Frost

Head of Digital Sales & Marketing, Söderberg & Partners

ikon_rating_right (150 × 150 px)

Samarbetat vid flera tjänster och olika former. Hittat rätt, varit lätt att arbeta med längs vägen och när det krävts förändring eller förutsättningarna förändras. Tar sig tid och visar i agerande att tänker på kunden.

Tomas Uddin

Marknads och kommunikationschef, Landshypotek Bank

ikon_rating (150 × 150 px)

Bra dialog och snabba svar under hela rekryteringsprocessen. Simon är inlyssnande och Digitalenta känns moderna i sitt sätt att rekrytera.

Malin Niva Örbrink

Marketing Manager, Bonava

Företag vi hjälpt

På Digitalenta är vi inte bara skickliga rekryterare med digital spetskompetens utan varje dag hjälper vi företag att utvecklas genom att hitta helt rätt kompetens. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi har hjälpt.
Ikon_nordnet-1
Ikon_bonava-2
Ikon_aarke-1
Ikon_plantagen-1
Samsung-2
Ikon_tele2-1
Ikon_dw (1)-2
Ikon_precis (2)-1
Ikon_karopharma-1
Ikon_alva-1
Ikon_pw-1
Ikon_hm (1)-1
Ikon_noa (1)-1
Ikon_nordiska (1)-1
Ikon_ahlsell (1)-1
Ikon_pricerunner (1)-1
Ikon_royaldesign-1
Ikon_bluestep (1)-1
Ikon_rocker-1
Ikon_storytel (1)-1
Kontakta_oss2-May-23-2023-02-01-40-0212-PM

Har vi väckt din nyfikenhet?

Vi hjälper dig gärna att planera dina digitala kompetensbehov eller hittar din nästa stjärna. Vi börjar med behoven och jobbar oss sedan hela vägen in i mål.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.