5001

Rekrytering inom digital marknadsföring och e-handel

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare.

Varför rekrytera med oss?

Att rekrytera digitala marknadsförare är svårt, oavsett om det handlar om  ledare eller specialister. Det kan vara en utmaning att veta exakt vilken kompetens som behövs och det är inte helt lätt att bedöma specialistkompetens om man inte har den själv. Dessutom är konkurrensen om talangerna mördande.

Vi har lång erfarenhet av att bygga digitala organisationer och att utveckla e-handel. Alla som jobbar med rekrytering på Digitalenta har erfarenhet av digital marknadsföring på olika nivåer. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen, från teamets uppbyggnad, rollbeskrivning, headhunting, annonsering, testning och kompetenssäkring.

Med erfarenhet inom digital marknadsföring och e-handel kan vi granska talangernas kompetens och säkra att du får den kompetens ditt team behöver. Det finns flera fördelar med att välja oss som din rekryteringspartner. Vi är med från början och hjälper till med:

map_out_ikon (100 × 100 px)

Hjälp att kartlägga ditt behov

asses_ikon (100 × 100 px)

Vi kan bedöma digital kompetens

network_ikon (100 × 100 px)

Starkast nätverk i branschen

garanti_ikon (100 × 100 px)

Alltid sex månaders garanti

Kontakta_oss2-2 (1) (1)-Sep-25-2023-12-31-58-7944-PM

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper gärna till med att planera er digitala marknadsorganisation eller hitta den nästa digitala stjärnan. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.
ikon_hire (1)

Rekrytering

Ordet rekrytering är egentligen en gammal militär term som betyder att förse med nytt manskap. Även om syftet är detsamma så har väldigt mycket ändrats sedan dess. Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från kartläggning av behov till signering och onboarding. Det innebär att vi hjälper er med alltifrån kommunikation, till nätverk, räckvidd, att tolka behov, utmaningar och säkerställa att vi förstår alla detaljer i rollen och att kandidaterna är rätt för uppdraget. Vi använder oss av moderna testverktyg och skräddarsydda caseuppgifter för att säkerställa att det blir helt rätt.

Vi lämnar garanti på alla våra rekryteringar, så du kan känna dig helt trygg. 

ikon_recruit

Hyrrekrytering

En hel rekryteringsprocess där anställningen inleds med ett konsultuppdrag för att ni ska få testa på varandra innan rekrytering. Hyrrekrytering är ett smart och säkert sätt att rekrytera och det perfekta alternativet för dig som har behov av att kunna få någon på plats omgående samtidigt som du åtnjuter långsiktigheten genom en fast anställning. Det är ett riskfritt sätt att snabbt hitta rätt kompetens eftersom du hyr en konsult som genomgått en gedigen och kvalitativ process hos oss samtidigt som du får utrymme för att utvärdera och fatta beslut om vidare anställning under tidens gång. 

Förstärk nu. Utvärdera löpande och bestäm dig senare.

ikon_search-1

Search

Head hunting, executive search eller bara search. Oavsett vad man väljer att kalla det så är det ett bra sätt att vidga vyerna i en rekryteringsprocess när det kommer till urval av kandidater som inte sökt själva. Vi arbetar 100% uppsökande och tar fram lämpliga kandidater för rollen i samråd med er. Search är ett utmärkt alternativ när det antingen råder brist på specifik kompetens eller när behovet är mer strategiskt och det inte är så bråttom med en tillsättning. Du leder rekryteringsprocessen, men vi finns med som stöd och hjälper dig att ta fram kompetens som matchar kravbilden.

Vår erfarenhet, insikt och nätverk på dina villkor.

puff_Peer_1-min (1) (1)-1

Konsten att hitta rätt

Ibland är det svårt att hitta rätt person hur väl man än förbereder sig. Det är många saker som spelar in för att det ska bli en fullträff. På Digitalenta har vi en massiv fördel mot många andra och det är att vi har gedigen erfarenhet från precis de områden vi rekryterar för.

Vi är digitala marknadsförare som hjälper dig att rekrytera digitala marknadsförare. Det gör att vi förutom att kunna bedöma kompetens djupare och säkrare kan lägga mer tid på att hitta de små personliga detaljerna som verkligen gör skillnad i det långa loppet.

Vi gillar transparens och att dela med oss. Nedan hittar några av våra allra bästa tips om hur du kan förbereda dig inför att hitta rätt. 

Fördelar med att rekrytera kompetens inom digital marknadsföring

Det finns flera fördelar med att rekrytera och bygga upp ett internt team med kompetens inom digital marknadsföring eller e-handel. Nedan hittar du några av dem:

ikon_snabbare (1)

Möjlighet att agera snabbare

ikon_transparens (2)-1

Bättre kontroll och planering

ikon_kontroll

Ökad transparens

ikon_kostnad

Minskade kostnader

Vi rekryterar digitala marknadsförare

På Digitalenta är vi inte bara skickliga rekryterare med digital spetskompetens utan varje dag hjälper vi företag att utvecklas genom att hitta helt rätt kompetens åt dem. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi har hjälpt.
Samsung-2
Ikon_tele2-1
Logo_bonava_black (1)-1
Ikon_storytel (1)-1
Ikon_dw (1)-2
Ikon_precis (2)-1
Ikon_karopharma-1
Ikon_alva-1
Ikon_pw-1
Ikon_hm (1)-1
Ikon_noa (1)-1
Ikon_nordiska (1)-1
Ikon_ahlsell (1)-1
Ikon_bluestep (1)-1
Ikon_plantagen-1
Ikon_rocker-1

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina digitala rekryteringsbehov. Att rekrytera digitala marknadsförare är det jag gör bäst. Oavsett om ditt behov är heltid, deltid eller bara någon timme här och där. Kontakta mig så ser jag ser till att det blir helt rätt.

Andreas_Fejs_rund

MAILA ANDREAS

Tio frågor och svar om Digitalenta

Varför ska jag välja Digitalenta som partner för rekrytering inom digital marknadsföring?

På Digitalenta är vi experter på digital marknadsföring. Vårt team har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att bygga det bästa digitala marknadsföringsteamet för ditt företag. Vi är mer än en rekryteringsbyrå; vi är en kompetenspartner som kan hjälpa dig att definiera ditt kompetensbehov, utveckla din organisation och hitta rätt personer mer rätt kompetens för uppgiften.
 

Hur bedömer Digitalenta kandidater för roller inom digital marknadsföring?

På Digitalenta tror vi på kompetensbaserad rekrytering. I utvärderingen av kandidater arbetar vi med en triangulering mellan strukturerade intervjuer utförda av rekryterare med erfarenhet inom digital marknadsföring, färdighetstest och personlighetstest via Alva Labs samt egenutvecklade caseuppgifter särskilt utformade för att bedöma en kandidats kompetens inom digital marknadsföring. Vårt mål är att säkerställa att du får den kompetens som krävs.
 

Har Digitalenta erfarenhet av att arbeta med olika företag inom rekrytering av digital marknadsföring?

Ja, vi på Digitalenta har arbetat med och rekryterat tillsammans med många typer företag. Allt från växande scaleups, till spetsbyråer inom digital marknadsföring, till stora globala företag. Denna erfarenhet hjälper oss att förstå och möta ditt företags unika behov.
 

Hur transparent är arvodet på Digitalenta?

Vi på Digitalenta tror på transparens och enkelhet. Vårt arvode är fast och tydligt. Arvodet avspeglar komplexiteten i kravbilden i relation till konkurrensen på marknaden. Vårt erbjudande är all-inclusive och det finns inga dolda kostnader för dig. Vi är inte en lågprisaktör, men vår leverans är absolut bäst i vår nisch.
 

Vad händer om den rekryterade kandidaten inte uppfyller mina förväntningar?

Att du som kund blir nöjd är det viktigaste för oss på Digitalenta. Om en kandidat inte lever upp till dina förväntningar och därför inte är kvar hos er inom de första sex månaderna, hittar vi en ny kandidat utan extra kostnad.
 

Kan Digitalenta anpassa sig till min befintliga rekryteringsprocess?

Vi på Digitalenta respekterar att varje företag är unikt. Vi anpassar oss till din befintliga rekryteringsprocess och hjälper till att förbättra den, inte störa den. Dock kan vi såklart inte plocka bort viktiga steg i vår kandidatutvärdering eftersom vi då inte kan garantera kandidaternas kompetens.
 

Vilka typer av roller kan Digitalenta hjälpa mig att rekrytera inom digital marknadsföring?

På Digitalenta kan vi hjälpa dig att hitta rätt personer för olika roller inom digital marknadsföring och e-handel. Det kan vara allt ifrån digitala ledare och strateger till vassa specialister inom olika kompetensområden. Exempel på vanliga rekryteringar är Digital Marketing Manager, Marketing Automation Specialist, Digital Analytiker, SEO-specialist, Content Manager, Digital Project Manager, E-commerce Manager, Performance Marketing Specialist, Social Media Manager, CRO-specialist med mera. Men vi rekryterar även seniora ledare så som Marknadschef, CMO, Digital Director med mera.
 

Hur stort är Digitalentas nätverk av professionella inom digital marknadsföring?

Digitalentas nätverk är stort och vi är stolta över det. Som nischade rekryterare är vi i kontakt de flesta som söker jobb inom digital marknadsföring och e-handel som är redo att bidra till ditt företags framgång.
 

Hur lång tid tar rekryteringsprocessen vanligtvis med Digitalenta?

Tiden det tar att hitta rätt person kan variera. Men tack vare vårt stora nätverk och effektiva processer kan vi oftast hitta rätt person snabbt. Vi vet att din tid är värdefull och vi gör vårt bästa för att göra processen smidig och snabb.
 

Hur säkerställer Digitalenta att det passar med min företagskultur?

Vi på Digitalenta vet att det inte bara handlar om att hitta någon med rätt kompetens. Det är också viktigt att hitta någon som passar in i ditt team och delar ditt företags värderingar. Vi tar oss tid att förstå ditt företags kultur och teamdynamik. Det hjälper oss att hitta personer som kommer att trivas i ditt team och bidra till en positiv arbetsmiljö.