1119

Rekrytering inom digital marknadsföring och e-handel

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare.
solution500 × 500 px)

Rekryteringslösningar

Med vår bakgrund som både rekryterande chefer och digitala specialister hjälper vi dig att hitta rätt i din rekrytering. Vi använder  moderna matchningsmetoder och är både mänskliga och datadrivna för att därigenom hitta bästa möjliga matchning, både här och nu men även för att tryggt kunna navigera i ett föränderligt digitalt landskap.

Via oss får du alltid:

 • Hjälp med att definiera ditt digitala kompetensbehov för att du ska få rätt kompetens till ditt team.
 • Dedikerad rekryterare med en matchande bakgrund inom digital marknadsföring eller e-handel.
 • Kompetensbaserad rekrytering där vi matchar rätt person med rätt kompetens mot ditt behov med vår unika trianguleringsmetod.
 • Tillgång till vårt starka branschnätverk med digitala talanger med verifierad digital kompetens.

Beroende på vilken kompetens du söker och vilket stöd du behöver i processen så har vi skräddarsydda lösningar som matchar dig.

essential500 × 500 px)

Rekrytering Core

Vår mest slimmade process anpassad för att ge dig kompetensmatchade kandidater till en låg rekryteringskostnad.

 • Dedikerad rekryterare med bakgrund från branschen
 • Bekräftelse av behov och kravspecifikation
 • Annonsering och talent search
 • Arbetsprov och psykometriska tester
 • Matchande kandidater inom fyra veckor

Passar för: Roller av mer generell digital karaktär med lägre konkurrens. Idealisk för företag som vill förstärka sitt digitala team kostnadseffektivt utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

complete500 × 500 px)

Rekrytering Accelerate

Vår kompletta rekryteringsprocess utformad för att ge dig de bästa matchande kandidaterna på talangmarknaden. 

 • Dedikerad rekryterare med bakgrund från branschen
 • Behovskartläggning och utveckling av kravspecifikation
 • Annonsering, headhunting och aktivering av vårt agentnätverk
 • Skräddarsydd caseuppgift och psykometriska tester
 • Agil process med matchande kandidater löpande
 • Uppföljning efter onboarding
 • 6 månaders full garanti

Passar för: Roller med tuffa kravbilder och hög konkurrens. Perfekt för företag som vill förstärka intern digital kompetens och ser strategisk personalrekrytering som en kritisk del av sin affärsutveckling.

team500 × 500 px) (1)

Rekrytering Growth

Vår utökade och mest omfattande rekryteringsprocess som hjälper dig att planera din kompetensförsörjning och bygga ett högpresterande team. 

 • Dedikerat team av organisationsutvecklare och rekryterare med bakgrund från branschen
 • Kompetenskartläggning och organisationsplanering
 • Annonsering, headhunting och aktivering av vårt agentnätverk
 • Skräddarsydd caseuppgift och psykometriska tester
 • Agil process med matchande kandidater löpande
 • Onboardingplan samt uppföljningar
 • 6 månaders full garanti

Passar för: Roller med komplexa kravbilder som digitala ledare eller andra seniora roller med mycket ansvar. Lämplig för företag som vill bygga upp eller utveckla sitt marknadsteam till ett högpresterande team. 

puff_Peer_1-min (1) (1)-1

Konsten att hitta rätt

Ibland är det svårt att hitta rätt person hur väl man än förbereder sig. Det är många saker som spelar in för att det ska bli en fullträff. På Digitalenta har vi en massiv fördel mot många andra och det är att vi har gedigen erfarenhet från precis de områden vi rekryterar för.

Vi är digitala marknadsförare som hjälper dig att rekrytera digitala marknadsförare. Det gör att vi förutom att kunna bedöma kompetens djupare och säkrare kan lägga mer tid på att hitta de små personliga detaljerna som verkligen gör skillnad i det långa loppet.

Vi gillar transparens och att dela med oss. Nedan hittar några av våra allra bästa tips om hur du kan förbereda dig inför att hitta rätt. 

Varför rekrytera med oss?

Att rekrytera digitala marknadsförare är svårt, oavsett om det handlar om  ledare eller specialister. Det kan vara en utmaning att veta exakt vilken kompetens som behövs och det är inte helt lätt att bedöma specialistkompetens om man inte har den själv. Dessutom är konkurrensen om talangerna mördande.

Vi har lång erfarenhet av att bygga digitala organisationer och att utveckla e-handel. Alla som jobbar med rekrytering på Digitalenta har erfarenhet av digital marknadsföring på olika nivåer. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen, från teamets uppbyggnad, rollbeskrivning, headhunting, annonsering, testning och kompetenssäkring.

Med erfarenhet inom digital marknadsföring och e-handel kan vi granska talangernas kompetens och säkra att du får den kompetens ditt team behöver. Det finns flera fördelar med att välja oss som din rekryteringspartner. Vi är med från början och hjälper till med:

map_out_ikon (100 × 100 px)

Hjälp att kartlägga ditt behov

asses_ikon (100 × 100 px)

Vi kan bedöma digital kompetens

network_ikon (100 × 100 px)

Starkast nätverk i branschen

garanti_ikon (100 × 100 px)

Sex månaders garanti

Vi rekryterar digitala marknadsförare

På Digitalenta är vi inte bara skickliga rekryterare med digital spetskompetens utan varje dag hjälper vi företag att utvecklas genom att hitta helt rätt kompetens åt dem. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi har hjälpt.
Samsung-2
Ikon_tele2-1
Logo_bonava_black (1)-1
Ikon_storytel (1)-1
Ikon_dw (1)-2
Ikon_precis (2)-1
Ikon_karopharma-1
Ikon_alva-1
Ikon_pw-1
Ikon_hm (1)-1
Ikon_noa (1)-1
Ikon_nordiska (1)-1
Ikon_ahlsell (1)-1
Ikon_bluestep (1)-1
Ikon_plantagen-1
Ikon_rocker-1
Kontakta_oss2-2 (1) (1)-Sep-25-2023-12-31-58-7944-PM

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper gärna till med att planera er digitala marknadsorganisation eller hitta den nästa digitala stjärnan. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Tio frågor och svar om Digitalenta

Varför ska jag välja Digitalenta som partner för rekrytering inom digital marknadsföring?

På Digitalenta är vi experter på digital marknadsföring. Vårt team har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att bygga det bästa digitala marknadsföringsteamet för ditt företag. Vi är mer än en rekryteringsbyrå; vi är en kompetenspartner som kan hjälpa dig att definiera ditt kompetensbehov, utveckla din organisation och hitta rätt personer mer rätt kompetens för uppgiften.
 

Hur bedömer Digitalenta kandidater för roller inom digital marknadsföring?

På Digitalenta tror vi på kompetensbaserad rekrytering. I utvärderingen av kandidater arbetar vi med en triangulering mellan strukturerade intervjuer utförda av rekryterare med erfarenhet inom digital marknadsföring, färdighetstest och personlighetstest via Alva Labs samt egenutvecklade caseuppgifter särskilt utformade för att bedöma en kandidats kompetens inom digital marknadsföring. Vårt mål är att säkerställa att du får den kompetens som krävs.
 

Har Digitalenta erfarenhet av att arbeta med olika företag inom rekrytering av digital marknadsföring?

Ja, vi på Digitalenta har arbetat med och rekryterat tillsammans med många typer företag. Allt från växande scaleups, till spetsbyråer inom digital marknadsföring, till stora globala företag. Denna erfarenhet hjälper oss att förstå och möta ditt företags unika behov.
 

Hur transparent är arvodet på Digitalenta?

Vi på Digitalenta tror på transparens och enkelhet. Vårt erbjudande är rakt och tydligt. Arvodet avspeglar komplexiteten i kravbilden i relation till konkurrensen på marknaden. Vi är inte en lågprisaktör, men vår leverans är absolut bäst i vår nisch.
 

Vad händer om den rekryterade kandidaten inte uppfyller mina förväntningar?

Att du som kund blir nöjd är det viktigaste för oss på Digitalenta. Om en kandidat inte lever upp till dina förväntningar och därför inte är kvar hos er de första sex månaderna, har vi en garanti som tillval. Den innebär vi hittar en ny kandidat utan extra kostnad.
 

Kan Digitalenta anpassa sig till min befintliga rekryteringsprocess?

Vi på Digitalenta respekterar att varje företag är unikt. Vi anpassar oss till din befintliga rekryteringsprocess och hjälper till att förbättra den, inte störa den. Dock kan vi såklart inte plocka bort viktiga steg i vår kandidatutvärdering eftersom vi då inte kan garantera kandidaternas kompetens.
 

Vilka typer av roller kan Digitalenta hjälpa mig att rekrytera inom digital marknadsföring?

På Digitalenta kan vi hjälpa dig att hitta rätt personer för olika roller inom digital marknadsföring och e-handel. Det kan vara allt ifrån digitala ledare och strateger till vassa specialister inom olika kompetensområden. Exempel på vanliga rekryteringar är Digital Marketing Manager, Marketing Automation Specialist, Digital Analytiker, SEO-specialist, Content Manager, Digital Project Manager, E-commerce Manager, Performance Marketing Specialist, Social Media Manager, CRO-specialist med mera. Men vi rekryterar även seniora ledare så som Marknadschef, CMO, Digital Director med mera.
 

Hur stort är Digitalentas nätverk av professionella inom digital marknadsföring?

Digitalentas nätverk är stort och vi är stolta över det. Som nischade rekryterare är vi i kontakt de flesta som söker jobb inom digital marknadsföring och e-handel som är redo att bidra till ditt företags framgång.
 

Hur lång tid tar rekryteringsprocessen vanligtvis med Digitalenta?

Tiden det tar att hitta rätt person kan variera. Men tack vare vårt stora nätverk och effektiva processer kan vi oftast hitta rätt person snabbt. Vi vet att din tid är värdefull och vi gör vårt bästa för att göra processen smidig och snabb.
 

Hur säkerställer Digitalenta att det passar med min företagskultur?

Vi på Digitalenta vet att det inte bara handlar om att hitta någon med rätt kompetens. Det är också viktigt att hitta någon som passar in i ditt team och delar ditt företags värderingar. Vi tar oss tid att förstå ditt företags kultur och teamdynamik. Det hjälper oss att hitta personer som kommer att trivas i ditt team och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina digitala rekryteringsbehov. Att rekrytera digitala marknadsförare är det jag gör bäst. Oavsett om ditt behov är heltid, deltid eller bara någon timme här och där. Kontakta mig så ser jag ser till att det blir helt rätt.

Andreas_Fejs_rund

MAILA ANDREAS