Makes Talent Shine (1920 × 1080 px) (1920 × 800 px) (1400 × 800 px) (9)-1

Konsulter inom digital marknadsföring och e-handel

Vi matchar ditt behov med våra handplockade konsulter inom digital marknadsföring, CRM, analys och e-handel.

ikon_konsult (1)

Digitala topptalanger till din tjänst

Oavsett om du söker efter någon som kan utveckla din digitala strategi, optimera din digitala kundupplevelse eller effektivisera din digitala marknadsföring så kan vi hjälpa till. Vår kärnkompetens finns inom digital marknadsföring, e-handel, affärsutveckling, CRM, analys, konverteringsoptimering (CRO), Marketing Automation (MA), design och UX.

I vårt handplockade konsultnätverk har vi samlat kunniga och erfarna frilanskonsulter som med kort varsel kan bidra med sin digitala expertis. Gemensamt är att de alla är speciellt utvalda för sin kompetens, erfarenhet och leveransförmåga. Vi utgår från ditt behov,  och vi kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens som finns tillgänglig allt ifrån några timmar i månaden till heltid under längre perioder.

Handplockat konsultnätverk ✅

Alla konsulter i vårt handplockade konsultnätverk har genomgått en rigorös kompetensutvärdering och kvalificeringsprocess. Detta för att vi alltid ska kunna presentera de bäst matchande konsulterna, och samtidigt spara tid och förenkla processen för dig.

Detta ingår i vår urvalsprocess

 • Bakgrundsgranskning
 • Strukturerad intervju
 • Psykometriska tester
 • Referenstagning
 • Matchningsintervju
Kontakta_oss2-Apr-19-2023-02-30-52-3415-PM
Kontakta_oss2_mobile-May-10-2023-04-07-46-9383-PM

Hur kan vi hjälpa till?

Vad behöver du och ditt team hjälp med? Hör av dig så berättar vi mer om hur vi utgår från dina unika behov och skräddarsyr en flexibel kompetenslösning som tar ditt projekt hela vägen in i mål.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Våra expertisområden

I Digitalentas handplockade konsultnätverk har vi samlat allt ifrån duktiga marknadschefer och ledare till de vassaste specialisterna inom samtliga digitala inriktningar. Vi har kunniga konsulter och frilansare tillgängliga inom allt från Performance Marketing, Sociala Medier och Marketing Automation till leadsgenerering och innehållsproduktion.

ikon_strategy (1)

Digital Strategi

performance_Digitalenta (200 × 200 px) (3)-1

Performance Marketing

seo_Digitalenta (200 × 200 px)-1

Sökmotoroptimering (SEO)

ikon_analytics-1

Analys

ikon_content-1

Innehållsproduktion

ikon_retention-1

CRM

ikon_growth (1)-1

Konverteringsoptimering (CRO)

ikon_leader-1

Inbound Marketing

ikon_design-2-1

Design

ikon_webb-1

Webb

MA_Digitalenta (200 × 200 px)-1

Marketing Automation

Martech_Digitalenta (200 × 200 px)-1

Martech

Vår konsultlösning

När tiden är knapp eller behovet är tillfälligt är konsulter ett utmärkt och kostnadseffektivt alternativ för att arbetet ska kunna fortlöpa på ett smidigt sätt. Via oss kan du snabbt och flexibelt utöka ditt team med den digitala kompetens som du behöver. Vi tar hand om det jobbiga och det tråkiga så att du kan fokusera helt på ditt uppdrag och att nå dina mål.

 • Handplockat nätverk

Vårt nätverk består av cirka 100+ handplockade konsulter speciellt utvalda med djupa kompetenser inom alla delar av digital marknadsföring, kommunikation och e-handel.

 • Marknadsmässiga priser

Vi har lång erfarenhet av att förhandla timarvoden, samtidigt som vi har väldigt bra koll på vad ett marknadsmässigt timarvode bör vara här och nu för olika typer av konsulter.

 • Rigorös kompetenssäkring

Vi har intervjuat, pratat med referenser, kartlagt kompetenser och leveransförmåga hos alla våra konsulter. Många av dem har dessutom återkommande uppdrag.
 
 • Snabba matchningar

 Vi matchar dig snabbt och effektivt med relevanta konsulter med rätt kompetens baserat på ditt behov. 

 • Enkla avtal och flexibilitet

Våra avtal utgår ifrån ditt unika behov och önskemål. Inga krångliga upplägg eller långa bindningstider. Vi fokuserar på att hjälpa dig att hitta kompetensen som gör skillnad.
 
 • Personlig service

Vi hjälper dig hela vägen från att definiera ditt behov, hitta rätt konsult och förhandla priser tills dess att du får det resultat du är ute efter. 

Gå med i vårt konsultnätverk

Arbetar du som konsult och är du bland de bästa i branschen inom din nisch? Då kan du ansöka om att gå med i vårt konsultnätverk och få chansen att matchas med inspirerande uppdrag inom digital marknadsföring, e-handel och kommunikation. Vi har spännande uppdrag inom samtliga digitala discipliner där du får möjlighet att få bidra med din digitala expertis på både kort och lång sikt. 

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina konsultbehov. Oavsett om det är heltid, deltid eller bara någon timme här och där. Kontakta mig så ser jag ser till att det blir helt rätt.

Sarafejs

MAILA SARA