1097-1

Frilansare inom digital marknadsföring och e-handel

Vi matchar ditt behov med våra handplockade frilansare inom digital marknadsföring och e-handel

Digitala frilanskonsulter – redo att leverera direkt och göra skillnad

Om du behöver någon som kan förbättra din digitala strategi, lyfta er digitala kundupplevelse eller stärka din digitala marknadsföring, är vi här för att hjälpa till. Vår kärna finns inom områden som digital marknadsföring, kommunikation, CRM, digital analys, konverteringsoptimering (CRO), Marketing Automation, design och användarupplevelse (UX).
 
Vårt noggrant utvalda nätverk består av kompetenta och erfarna frilansare som med kort varsel kan tillföra sin digitala kompetens och driv. Gemensamt är att de alla är speciellt utvalda för sin kompetens, erfarenhet och leveransförmåga. Vi anpassar uppdragens omfattning baserat på era behov, oavsett om det är några timmar i månaden eller heltid över
Ikon_frilans

Kvalitetssäkrade frilansare

Varje konsult i vårt noggrant utvalda frilansnätverk har genomgått en omfattande kompetensgranskning och kvalificeringsprocess. På detta sätt ser vi till att alltid matcha dig med de mest lämpliga frilansarna, medan vi effektiviserar och underlättar processen för dig.

Kontakta_oss2-Apr-19-2023-12-36-43-8568-PM
Kontakta_oss2_mobile-4

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig gärna att planera din digitala marknadsorganisation eller hitta din nästa digitala stjärna. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Våra kompetensområden

Vi har kunniga frilansare tillgängliga inom samtliga digitala inriktningar och på olika senioritetsnivå. Allt ifrån Content Marketing, Performance Marketing, Martech, Sökmotoroptimering (SEO), Sociala Medier till leadsgenerering och Marketing Automation. Vad behöver du och ditt team hjälp med? Hör av dig så berättar vi mer om hur vi utgår från era unika behov och skräddarsyr en flexibel kompetenslösning som tar era projekt hela vägen in i mål.

 
ikon_strategy

Strategi

performance_Digitalenta (200 × 200 px) (3)

Performance Marketing

seo_Digitalenta (200 × 200 px)

Sökmotoroptimering

ikon_analytics

Analys

ikon_content

Innehållsproduktion

ikon_retention

CRM

ikon_growth (1)

Konverteringsoptimering

ikon_leader

Inbound Marketing

ikon_design-2

Design

ikon_webb

Webb

MA_Digitalenta (200 × 200 px)

Marketing Automation

Martech_Digitalenta (200 × 200 px)

Martech

Vår frilanslösning

När tiden tryter eller behovet är tillfälligt, erbjuder frilansare ett effektivt och prisvärt sätt att säkerställa att du kan nå era mål. Med vår hjälp kan du enkelt och smidigt komplettera ditt team med den digitala expertisen som krävs. Vi hanterar det tungrodda och tidskrävande, så att du kan rikta all din energi på ditt projekt och uppnå dina målsättningar.

  • Kvalitetssäkrat nätverk

Vårt nätverk består av cirka 100 handplockade frilansare inom digital marknadsföring och e-handel.

  • Rigorös urvalsprocess

Vi har kartlagt kompetenser och leveransförmågan hos samtliga frilansare i vårt nätverk genom en kombination av intervjuer, tester och referenser.

  • Snabba matchningar

Baserat på ditt behov matchar vi dig snabbt och effektivt med relevanta frilanskonsulter med rätt kompetens för uppgiften..

  • Enkla avtal och flexibilitet

Inga krångliga upplägg eller långa bindningstider. Våra avtal utgår ifrån ditt behov och önskemål. 

  • Personlig service

Vi är med dig hela vägen från att definiera ditt behov till att du fått det resultat du är ute efter. 

Gå med i vårt frilansnätverk

Vi älskar digitala lösningar och vår kärna hittar du kring marknadsföring, analys, design, produkt eller e-handel. Vi har spännande uppdrag inom samtliga digitala discipliner där du får möjlighet att få bidra med din digitala expertis på både kort och lång sikt. 

Vill du bli en av oss?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina frilansbehov. Oavsett om det är heltid, deltid eller bara någon timme här och där.

Namnlös design (61)

MAILA SIMON