1097-1

Frilans inom digital marknadsföring och e-handel

Vi hjälper dig hitta frilansare med rätt kompetens baserat på ditt behov.

Framtidens arbetsmarknad

Framtidens jobb utgår från kompetens och flexibilitet. Inte från en specifik adress med samma trötta kontorskaffe varje dag.

På Digitalenta älskar vi digitala lösningar och vår kärna hittar du kring marknadsföring, analys, design, produkt eller e-handel. Oavsett om du söker någon som kan skapa animationer, projektleda stora integrationsprojekt, skriva copy eller analysera försäljning för e-handlare kommer vi kunna matcha utifrån era behov och på dina villkor.

Vi utgår från era unika behov och skräddarsyr en flexibel kompetenslösning som tar dig, ditt team och era projekt hela vägen in i mål. 

Ikon_frilans

Vår frilanslösning

När tiden är knapp eller om behovet är tillfälligt är frilansare ett utmärkt alternativ för att det digitala arbetet ska kunna fortlöpa på ett smidigt sätt.

Via oss kan du snabbt och flexibelt utöka ditt team med den digitala kompetens som behövs. Med fler än 1.000 tillgängliga frilansare i Sverige matchar vi ditt företag med rätt specialist inom digital marknadsföring, e-handel, media, design eller vad som behövs just nu. Oavsett ditt kompetensbehov så kan vi hjälpa dig.

  • Snabb och säkrad matchning
  • Tillgängliga omgående 
  • Anpassad erfarenhet 
  • Enkla avtal 
  • Flexibilitet och service 

Vi tar hand om allt det jobbiga och tråkiga så att du kan fokusera helt på ditt uppdrag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt team framåt?

Kontakta_oss2-Apr-19-2023-12-36-43-8568-PM
Kontakta_oss2_mobile-4

Kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig gärna att planera din digitala marknadsorganisation eller hitta din nästa digitala stjärna. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Våra expertisområden

Vår kärna hittar du kring marknadsföring, analys, design, produkt eller e-handel. Vi har tillgång till kunniga och erfarna frilansare inom samtliga digitala discipliner som med kort varsel kan bidra med sin digitala expertis på både kort och lång sikt. Uppdragens längd och omfattning anpassar vi utifrån era behov och vi kan hjälpa er med allt från några timmar i månaden till heltid under perioder. Gemensamt är att de alla är flexibla, kunniga digitala specialister som kan komma in och göra skillnad direkt.
 
Vi har kunniga frilansare tillgängliga inom samtliga digitala discipliner. Vad behöver du och ditt team hjälp med? Hör av dig så hittar vi rätt tillsammans.
 
ikon_strategy

Strategi

ikon_analytics

Analys

ikon_content

Innehåll

ikon_retention

Retention

ikon_growth (1)

Growth

ikon_leader

Ledarskap

ikon_design-2

Design

ikon_webb

Webb

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina digitala frilansbehov. Oavsett om det är heltid, deltid eller bara någon timme här och där. Kontakta mig så ser jag till att det blir helt rätt

Namnlös design (55)

MAILA SIMON