Frilansuppdrag via Digitalenta

Är du en del av framtidens arbetsmarknad? Söker du uppdrag inom Digital Marknadsföring men vill ha flexibiliteten i hur, när och var? Då vill vi samarbeta med dig!

Frilans

Ansök

Vill du vara en del av framtiden?

Du kanske redan är en del av framtidens arbetsmarknad eller vill bli? Framtidens jobb utgår från kompetens och flexibilitet. Inte från en specifik adress med samma trötta kontorskaffe varje dag.

På Digitalenta älskar vi digitala lösningar och vår kärna hittar du kring marknadsföring, analys, design, produkt eller e-handel. Vi har spännande uppdrag inom samtliga digitala discipliner där du får möjlighet att få bidra med din digitala expertis på både kort och lång sikt. Uppdragen varierar från några veckor till löpande upplägg med allt från några timmar i månaden till heltid under perioder. Gemensamt är att de alla behöver flexibel och kunnig digital kompetens som kan komma in och göra skillnad.

Några av de kunder vi arbetat med det senaste året är Daniel Wellington, Bonava, LensWay, Tele2, Samsung och Söderberg & Partners. Oavsett om du gillar att skapa animationer, projektleda stora integrationsprojekt, skriva copy eller analysera försäljning för e-handlare kommer vi kunna matcha dig mot utvecklande och intressanta uppdrag nischade mot din specifika kompetens och på dina villkor.

Många av våra uppdrag publiceras aldrig. Hör av dig så tar vi första steg mot framtidens arbetsmarknad tillsammans.

Ansök

Simon Milton

Founder & CEO

ikon_hire (1)

Lediga jobb