hero- karriär-min

Vi hjälper dig utveckla din digitala karriär

If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat. Just get on.

ikon_konsult (2)

Få fart på din digitala karriär

Det finns många olika sätt att skapa en digital karriär. Antingen siktar man på att bli expert inom ett eller flera områden och fokuserar då på att gå på djupet eller så tar man ett bredare anslag och blir bra på många olika saker, en generalist.  Det finns inga rätt eller fel här eftersom vi alla är och gillar olika saker.

Oavsett vad du väljer att satsa på. Välj något som du tycker är roligt. Det kommer göra det både lättare och mer intressant att lägga ner tiden på att bli riktigt bra på något man verkligen gillar och trivs med. All kunskap kräver engagemang.

Här nedan har vi samlat artiklar med olika ämnen som kan hjälpa dig vidare i din karriär. Oavsett om du söker nytt jobb eller letar kompetens till ditt företag.

support_peerlearning-min
puff_Peer_1_mobile(600 × 800 px)-min

Digitalenta Peer Learning

Digitalenta Peer Learning är en plattform där digitala ledare och specialister blir matchade med speciellt utvalda peers som har en liknande professionell profil.  Inga långa presentationer, inga säljare eller plattformar som visar på sin egen förträfflighet. Utan bara människor som jobbar med samma sak som du; och som vill dela erfarenheter för att utvecklas i sin roll.

Ensam är inte stark - Bli bättre tillsammans!

Välkommen till 100% kunskapsutbyte!

Ikon_Uggla (2)

Insikt + kunskap = framgång

Tillsammans delar vi 70 års digital erfarenhet. Det är kunskaper som du kan dra full nytta av när du träffar någon av oss. Oavsett om det gäller karriärrådgivning, nätverk eller hjälp med intervjucoachning eller finputs av CV så drar vi vårt strå till stacken och älskar att hjälpa andra framåt och se dem utvecklas vidare. 

Vill du komma i kontakt med någon av oss? Du hittar oss allihopa lite längre ner.

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare

Tillsammans har vi över 70 års digital erfarenhet och operativa kunskaper från alla delar inom digital marknadsföring och e-handel. It takes one to know one.

Recruiter

Sara Palmqvist

Performance

Co-Founder + Board

Rufus Lidman

Data/AI

Chief Barketing Officer

Glenn

Cookies/Security

hero_bakgrund (1)-min-1

Vilka möjligheter finns det?

Är du nyfiken och vill se du vilka tjänster vi jobbar på just nu? Vi har många roller på spännande bolag inom digital marknadsföring, kommunikation och e-handel. Oavsett om du gillar UX, innehåll, performance marketing, SoMe, analys, webb eller marketing automation så kan vi erbjuda dig nya spännande och lärorika karriärvägar framåt. Kanske finns det något intressant som passar just dig?

Oavsett om du är säker på ditt nästa steg eller behöver hjälp att hitta rätt så finns vi här.