<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Digitalenta - Finalist i Årets Rekryteringsföretag</span>

Digitalenta - Finalist i Årets Rekryteringsföretag

Recruitment Awards är en gala som arrangeras för att uppmärksamma den svenska rekryterings- och bemanningsbranschen. De uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

Med över 650 anmälningar till Recruitment Awards är vi på Digitalenta för allra första gången stolta finalister på rekryteringsbranschens stora gala. Och det är inte vilken kategori som helst - utan vi är nominerade som finalister i kategorin: 

“Årets Rekryteringsföretag”

Juryns motivering: 

“Digitalenta är specialister inom rekrytering av “digitala talanger” och erbjuder en unik röst och framtidssäkrad nisch inom rekryteringsbranschen. Digitalentas medarbetare är själva erfarna inom området vilket skapar en hög trovärdighet och en möjlighet att påverka och influera kunder till optimala strategier för sin egen digitala närvaro.

Som dagens och morgondagens rekryteringsbolag är företaget en given finalist i kategorin Årets Rekryteringsföretag"

 - Det är roligt att vår kompetens och insyn i branschen nu uppmärksammas. Vårt bidrag är att vi hjälper kunden att både förstå och lösa sina affärsutmaningar. Den här typen av hjälp är unik för oss och det är det som särskiljer oss från andra rekryteringsbolag. Att det nu uppmärksammas är ett kvitto på att vårt arbete uppskattas och eftersom det är våra kunder och kandidater som röstat på oss känns den här nomineringen riktigt bra.  Simon Milton. VD och grundare, Digitalenta.

Digitalenta_2_Årek

 Hur känns det vara nominerad?

- Det känns bra. Väldigt bra faktiskt. Jag går inte till jobbet för att vinna priser. Min drivkraft ligger i att hjälpa, men det gör ju inte ont när andra ser ens bidrag och uppmärksammar allt det bra vi alla på Digitalenta faktiskt gör. Andreas Rauch, CMO och Head of Recruitment, Digitalenta.

Om Digitalenta

Digitalenta är en nischad kompetenspartner inom digital marknadsföring, e-handel och försäljning. Med vår bakgrund inom digital marknadsföring och e-handel hjälper vi företag att definiera sitt digitala kompetensbehov och är specialiserade på att hitta och attrahera rätt personer med rätt kompetens oavsett om det handlar om fasta tjänster, inhyrd personal eller kortare projekt.

Vi är digitala experter som ger dig digital kompetens på dina villkor. Helt enkelt.

Vill du veta mer om oss, hur vi arbetar eller har frågor om digital kompetens så når du Simon nedan. 

Namnlös design (61)

MAILA SIMON