hero- filosofi (1)-min

Inte som alla andra

Vi är 100% remote och agila. Vi älskar att hjälpa och skräddarsyr lösningen utifrån era unika behov. Vår expertis är att hitta, förstå och utveckla potential.

Ikon_helpingout

Vi älskar att hjälpa till

Om det är någonting vi alla delar (förutom digital kompetens) så är det att vi är naturligt hjälpsamma och måna om våra relationer och de människor vi träffar. Vi vill på riktigt hjälpa andra vidare i karriären och försöker använda våra digitala kunskaper till att hjälpa så många som möjligt att hitta sitt första, nästa eller bästa jobb och därmed hjälpa företag att hitta helt rätt kompetens.

Det förtroendet från både kunder och kandidater gör att vi konstant har aktiva dialoger med skickliga digitalister som är redo för nya uppdrag där de kan utvecklas vidare. Vi gör det genom att vara kunniga, pålästa och transparenta i allting vi gör.

För att man ska trivas på sin nästa arbetsplats finns det många fler saker än hårda kunskaper som är värda att tänka på. Därför har vi tagit fram en process för att på riktigt kunna utvärdera digital talang och kompetens. Vi  kombinerar våra digitala insikter med olika typer av tester och skräddarsydda caseuppgifter där vi på riktigt får se vem personen bakom CV:t egentligen är och hur de agerar i olika situationer.

Vi gör det därför att vi anser att människor är mer än summan av sina kunskaper och dessutom passar det väldigt bra ihop med det som är vår egentliga expertis. Att förstå och utveckla digital potential.

Vi är inte som alla andra. Vi är Digitalenta.

Vi har varit i dina skor

Alla vi som jobbar här har tidigare operativ eller strategisk erfarenhet inom digital marknadsföring och/eller e-handel. Oavsett om ni söker en nyexad eller erfaren så kan vi hjälpa till att hitta en helt rätt person till ert team. Vi älskar att se andra lyckas. Vi har satt ihop några punkter nedan som sammanfattar vilka vi är och vad som driver oss framåt varje dag.

  • DIGITALA. Vi är digitalister ut i fingerspetsarna med bakgrund och kompetens inom digital marknadsföring.
  • HJÄLPSAMMA. Vi hjälper kunder, kandidater och varandra att leverera och utvecklas.
  • MÄNSKLIGA. Vi läser mellan raderna för att se människan bakom och förstår tidigare erfarenheter och framtida ambitioner.
  • PROAKTIVA. Vi är snabba, pålästa och ligger steget före. Vi matchar människor med möjligheter.
  • LAGSPELARE. Vi arbetar, lär oss och levererar tillsammans. Laget kommer före jaget.

Vi tror på kompetens, utveckling och potential. Vi går till jobbet varje dag med målet att göra skillnad och har ingen som helst önskan att vara som alla andra. Vi är Digitalenta.

Kontakta_oss2-2 (1) (1)-4
Kontakta_oss2_mobile-2

Vill du ha hjälp?

Vi hjälper dig gärna att planera dina digitala kompetensbehov eller hittar din nästa stjärna. Vi börjar med behoven och jobbar oss sedan hela vägen in i mål.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

ikon_konsult_nätverk

Kompetens blir aldrig omodernt

Saker förändras och återkommer i olika cykler. Det gäller mode, mat och givetvis även på arbetsmarknaden. Trenden där man flyttar digitala team och kompetenser från byråer och istället sätter upp det internt är ingenting nytt. Inhousing har pågått ett tag och det har i sin tur gjort att behovet av digital kompetens fullkomligt har exploderat de senaste åren. Detta gör att konkurrensen om de digitala talangerna blir stenhård och fallgroparna både djupa och många. 

Ändå finns det ingen som har specialiserat sig på att hjälpa företag att bygga upp sina digitala marknadsteam och attrahera rätt digitala talanger med rätt digital kompetens.

Förrän nu.

Digitala marknadsförare som rekryterar digitala marknadsförare

Tillsammans har vi över 70 års digital erfarenhet och operativa kunskaper från alla delar inom digital marknadsföring och e-handel. It takes one to know one. 

Recruiter

Sara Palmqvist

Performance

Co-Founder + Board

Rufus Lidman

Data/AI

Chief Barketing Officer

Glenn

Cookies/Security