2003

Bemanning inom digital marknadsföring och e-handel

Vi hjälper er att hitta rätt kompetens vid både tillfälliga och långsiktiga behov.
ikon_konsult (1)

Bemanningskonsulter med digital spets

Saknar ni den digitala kompetensen som krävs för att nå era mål? Har ni ett tillfälligt eller långsiktigt behov men kanske varken vill eller får anställa? Behöver ni hjälp av ett bemanningsbolag som förstår era utmaningar och snabbt kan hitta en lösning för att nå er digitala potential?

Med gedigen branscherfarenhet inom digital marknadsföring och e-handel, vårt genuina intresse för människor och förståelse för bemanningsbranschen kan vi på Digitalenta hjälpa er med att hitta kompetensen ni behöver.

Varför bemanning?

Det finns många anledningar till varför en konsultlösning kan vara det bästa för dig och ditt företag. Framförallt ger bemanning dig en större flexibilitet jämfört med en fast anställning. Bemanning är ett utmärkt alternativ vid tidsbegränsade behov, exempelvis vid föräldravikariat. Bemanning kan även vara ett bra sätt att testa att få in kompetens i ditt team, och sen ta över anställningen om resultatet blir bra.

På Digitaltenta erbjuder vi flexibla och smarta konsultlösningar utifrån era behov. Nedan har vi listat några punkter som gör skillnad för dig och ditt företag när ni behöver förstärka er organisation.

  • Flexibel och snabb lösning
  • Hög kvalitet på leverans
  • Ingen uppstartskostnad
  • Transparent debitering
  • Enkel kontraktering
  • Vi tar fullt arbetsgivaransvar
  • En enda kontaktperson
  • Fri överrekrytering 
 
Det är svårt nog att sätta rätt person på rätt plats så därför gör vi vad vi kan för att underlätta så att du kan fokusera fullt ut på ditt huvuduppdrag.  Här nedan kan du läsa mer om fördelarna med att välja bemanning.
Kontakta_oss2-Apr-19-2023-02-30-52-3415-PM
Kontakta_oss2_mobile-May-10-2023-04-07-46-9383-PM

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna att hitta den bemanningslösning som passar just dig. Vi börjar med era behov och jobbar sedan systematiskt hela vägen fram till helt rätt lösning.

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

ikon_konsult_lösning

Våra bemanningslösningar

Våra konsultlösningar är ett smart alternativ när behovet är tidsbegränsat eller om du helt enkelt inte får anställa. Du kan också rekrytera till ett långsiktigt behov genom att hyra konsulten först för att sedan ta över anställningen utan kostnad och krångel.

  • Tillfälligt eller långsiktigt behov.

Oavsett om du behöver hyra kompetens kortsiktigt vid arbetstopp, projekt eller vikariat eller om det är ett långsiktigt kompetensbehov så hittar vi din nästa medarbetare för tidsperioden du behöver.

  • Hyrrekrytering/Hyr först - Anställ sedan.

Vårt HAS-upplägg passar när ett företag först hyr in kompetensen med en plan på att ta över anställningen. Ett bra alternativ när du inte får eller vill anställda direkt. Fri överrekrytering efter 1000 debiterade timmar (ca 6 månader). 

Varför Digitalenta?

Digitalenta är en nischad kompetenspartner inom digital marknadsföring, e-handel och försäljning. Vi hjälper företag att definiera sitt digitala kompetensbehov och är specialiserade på att hitta och attrahera rätt personer med rätt kompetens oavsett om det handlar om fasta tjänster, inhyrd personal eller projekt.

Digital kompetens på dina villkor helt enkelt. 

 

ikon_konsult_kompetens

Kompetensplanering

Vi har erfarenhet av att bygga digitala team och hjälper dig med kartläggning av behovet.
ikon_konsult_nätverk

Branschnätverk

Vi har kontakter och nätverk som hjälper oss att hitta rätt kompetens till ditt team.
ikon_konsult_säkring (1)

Kompetenssäkring

Vi är i grunden digitala marknadsförare och kan därför bedöma digital kompetens. På riktigt!
ikon_konsult_service

Flexibilitet och service

Vi anpassar oss efter dig och dina behov.  Och arbetar agilt med nära kontakt under processens gång.

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig med alla dina bemanningsbehov. Oavsett om det är heltid, deltid eller bara någon timme här och där. Kontakta mig så ser jag ser till att det blir helt rätt.

rauch_fejs (1)

MAILA ANDREAS