Digital Marketing Manager till Maskinera

Vill du vara en del av en klimatsmart marknadsplats som även kallas för "Hemnet för grävmaskiner" Då är det här jobbet för dig!

Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Ansök

Grunden till Maskinera bygger på expertis och nyfikenhet kring maskiner och kvalitet. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Vill du vara en del av en klimatsmart marknadsplats som även kallas för "Hemnet för grävmaskiner" Då är det här jobbet för dig!

Om rollen:

Som Digital Marketing Manager kommer du bära en nyckelroll i Maskineras fortsatta expansionsresa. Du kommer vara först in i marknadsteamet med stor möjlighet att påverka och få din röst hörd. Rollen innebär varierade arbetsuppgifter och ställer höga krav på kreativitet och eget initiativtagande. Du kommer jobba nära säljorganisationen samt med våra leverantörer.

Du kommer att:

  • Utveckla och implementera marknadsplan och strategi för Maskinera.
  • Skapa innehåll och planering till våra digitala kanaler samt mäta utfall.
  • Optimera aktiviteter, bygga upp och säkerställa engagemang i alla kanaler
  • Driva positiva kundrecensioner till kanaler som Trustpilot, Google och Facebook
  • Ansvara över kommunikation och samarbete med leverantörer och partners.

Vem är du?

Vi tror att du gjort det här något eller några år. Du arbetar bekvämt med digital analys, SEO och innehåll. Du har en bred digital bakgrund och trivs lika bra i GA4 eller Looker Studio som i Figma eller Canva. Rollen har bredd, men tyngdpunkten är mot värdeskapande trafikdrivning och analys. Vi tror att rätt person är van vid growth-metodik samt har ett eget driv och ett starkt intresse för engagerande innehåll och affärer.

Du har:

  • Några års digital erfarenhet från liknande roll.
  • Certifierad (eller motsvarande) i GA4, Google Ads, SEO
  • Erfarenhet av att skapa innehåll för digitala kanaler
  • Eget driv och en vilja att hitta nya lösningar på gamla problem

Vi erbjuder

Ett utmanande, omväxlande och roligt arbete och ett starkt team med engagerade och proaktiva kollegor. För rätt person finns närmast obegränsade möjligheter att växa tillsammans med oss och forma din egen roll över tid. 

Låter det här som ditt nästa steg?

Ansök

Amaru Garcia

Recruiter

ikon_hire (1)

Lediga jobb