Konsultuppdrag inom Digital Marknadsföring

Är du en talang inom digital marknadsföring på jakt efter ett nytt, spännande konsultuppdrag? Då vill vi höra från dig!

Konsult

Ansök

(Detta är en öppen ansökan som inte gäller ett specifikt uppdrag)

Är du en digital talang som är öppen för (eller nyfiken på) ett konsultuppdrag? Då vill vi höra från dig! Skicka in en ansökan och berätta lite mer om dig själv och din bakgrund, så kan vi kontakta dig direkt när vi får in spännande uppdrag.

Spännande konsultuppdrag inom Digital Marknadsföring

Med starka samarbeten med spännande varumärken och en tydlig inriktning mot det digitala, får vi löpande in intressanta uppdrag oavsett vilken inriktning du söker. Vårt uppdragsspektrum sträcker sig över hela det digitala landskapet – performance marketing, digital strategi, e-handel, webb/PIM, analys med mera.

Uppdragslängden varierar likaså, och vi arbetar både med uppdrag på flera år såväl som ett par månader. I vissa fall finns också chansen till förlängning eller att man kan bli överrekryterad till kunden. Oavsett vad du är ute efter och var du befinner dig i din karriär, så kan ett konsultuppdrag vara en utmärkt lösning för dig som vill utvecklas framåt!

Varför bli konsult hos Digitalenta?

När du blir en del av vårt konsultteam kommer du inte bara att få ta del av spännande uppdrag hos våra kunder, du får också hela Digitalenta i ryggen (med vår otroliga konsultchef Evelyn som co-pilot). Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig i ditt uppdrag och erbjuder en rad förmåner för att säkerställa din trivsel och utveckling. Vi värdesätter din hälsa och erbjuder därför givetvis förmåner som friskvårdsbidrag, konkurrenskraftig tjänstepension via Avanza samt regelbundna träffar och aktiviteter med vårt omfattande konsultnätverk.

Så om du är redo för ett konsultuppdrag eller sugen på att höra mer - tveka inte att höra av dig till oss. Skicka in din ansökan, så kan vi kontakta dig direkt när ett spännande uppdrag kommer in!

Ansök

Evelyn Nordström

Recruiter & Consultant Manager

ikon_hire (1)

Lediga jobb