E-commerce Product Owner till ledande drivsmedelsbolag

Vill du vara med och driva omställningen till en fossilfri framtid hos ett av Sveriges största drivmedelsföretag? Är du en teknisk stark E-commerce Product Owner i jakt på nytt uppdrag? Se då här!

Frilans Stockholm E-handel och Försäljning

Ansök

Uppdrag

Vår kund; ett Sveriges största och ledande drivmedelsföretag, är inne i en stor och snabb omställning för att ställa om både branschen och sig själva till en fossilfri framtid. Affären kommer att förändras i grunden och i detta ingår en större e-commerce-satsning. 

Nu söker vi en erfaren och tekniskt stark Product Owner för att driva utvecklingen, implementationen och lanseringen av e-handelsplattformen i Sverige och Danmark. 

I rollen arbetar du i en stor och komplex organisation där du driver ett tvärfunktionellt team med både interna och externa stakeholders. Du har ett övergripande ansvar för att planera, utveckla krav, driva utvecklingen och implementationen i linje med den definierade roadmapen. 

Kravbild

  • God övergripande förståelse inom e-handelslanskapet och affären.
  • Mycket stark teknisk förståelse inom e-handelslandskapets olika komponenter. 
  • Erfarenhet av att framgångsrikt driva komplexa utvecklingsprojekt i större organisationer.
  • Erfarenhet och kompetens inom Optimizely CMS samt Customized Commerce specifikt.
  • Van att arbeta med många stakeholders och på att driva och koordinera externa leverantörer. 

Period och omfattning

Hela uppdraget är heltid (100%) med start omgående och löper under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Placering

Kunden är placerad i Stockholm; arbetet sker hybridremote där flexibilitet finns men fysisk närvaro krävs löpande i utförandet av uppdraget. 

Upplägg

För det här uppdraget så kommer du arbeta via oss på Digitalenta. Som frilansare hos oss ingår du i vårt community där vi löpande anordnar träffar för att utveckla varandra inom branschen och bygga nätverk. Självklart ser vi ett långsiktigt samarbete och tack vare vår storlek finns även möjlighet att bli direktrekryterad eller anställd av oss som konsult - allt för att du ska få ett flexibelt arbetsliv!

Ansök

Simon Milton

Founder & CEO

ikon_hire (1)

Lediga jobb