Marketing Automation Specialist till Bonava

Vill du hjälpa människor att finna sitt drömhem? Är du en fena på Marketing Automation? Sök tjänsten hos Bonava redan idag!

Rekrytering Stockholm Innehåll och Marknadsföring

Ansök

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Nu söker vi en driven Marketing Automation Specialist med fokus på mail och sms för att koordinera och optimera kundresan från intresse till inflyttning. Att köpa en bostad är ett av de största köpbesluten människor gör, och i rollen som Marketing Automation Specialist blir du en viktig del i arbetet att få fler att hitta sitt drömhem.

Om rollen

Som Marketing Automation Specialist tillhör du ett marknadsteam med specialistroller. Ditt främsta mål blir att hjälpa potentiella kunder att hitta sitt nästa hem (lead nurturing) och ditt huvudsakliga fokus blir att ha hand om utskick samt kommunikation för mail/sms till den svenska marknaden. Du är vass på copy och kan skapa inspirerande och engagerande content beroende på var de befinner sig i sin köpresa. 

Utöver detta får du utbyta erfarenheter och best practise med kollegor från Bonavas samtliga marknader samt vidareutbilda dina kollegor i nyheter, trender och insikter.

Arbetsuppgifter

 • Sätta upp och driva automatiserade flöden och kampanjer.
 • Ansvara för segmentering i kunddatabasen och datakvalitet.
 • Skapa all kommunikation för kanal- och målgruppsanpassat innehåll.
 • Genomföra kampanjer och löpande följa upp bearbetning av målgruppen.

  Om dig

  För att trivas i rollen ser vi gärna att du är en strukturerad, driven och initiativrik teamplayer som är van vid många olika kontaktytor. Du ser värdet i automatiserade processer samtidigt som du kan dyka ned i punktinsatser för att förbättra kundupplevelsen. Att jobba datadrivet ser du som en självklarhet och något du uppskattar.

  Du har:

  • Några års erfarenhet av att arbeta med marketing automation.
  • Erfarenhet av operativt och strategiskt arbete i Microsoft Dynamics eller annat CRM-system.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Eloqua eller motsvarande större marketing automation plattform.

  Rollen är en heltidsanställning och är en hybridlösning mellan distansarbete och placering på huvudkontoret på Lindhagensgatan 72 i Stockholm .

    Om Bonava

    Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. För att lyckas med det har vi kunden i fokus och interagerar ständigt med våra kunder för att förstå deras behov och drivkrafter.

    Som första bostadsutvecklaren i Europa som fått sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative, har vi verksamhet i Tyskland, Norden och Baltikum. För dig som är öppen och nyfiken finns här goda möjligheter att bygga ett internationellt nätverk i branschen samtidigt som du hjälper människor att hitta sitt drömhem.

    Ansök

    Sara Wiklund

    Recruiter

    ikon_hire (1)

    Lediga jobb