Senior Digital Analyst till Adding Insight

Är du en vass digital analytiker som söker ett specialiserat sammanhang? Vill du arbeta nära och utvecklas tillsammans med seniora kollegor? Då är det här rollen för dig!

Rekrytering Stockholm Analys och Insikt

Ansök

Adding Insight är en specialistbyrå inom digital analys grundad 2015. Under åren har de haft arbetat tätt med kunder som IKEA, Dustin, Axfood, SBAB och Epidemic Sound. 

De är för närvarande fyra personer i teamet, men efterfrågan från kunderna är stor och för att kunna hjälpa flera önskar man att växa med ytterligare seniora personer. Affärskulturen präglas av schyssta värderingar och kundsamarbeten av högsta kvalité. 

 

Om rollen

Som konsult hos Adding Insight arbetar du i ett par parallella projekt med fokus på digital mätning, analys och optimering. Du arbetar nära kundernas marknads- och analysteam, oftast som en integrerad resurs i kundernas team. Du kommer att stötta kunderna i förståelse av hur deras webbplatser eller appar används samt utvärdera och ge förslag på optimering av deras digitala marknadsföring.

Uppdragen innebär varierande arbetsuppgifter och inkluderar allt från att ta fram mätplaner, säkerställa en hög datakvalitet till att vara med och förbättra webbplatser och appar. Du kommer främst att arbeta med verktygen Google Analytics, Microsoft Excel, Google Data Studio, Google Tag Manager, Google Optimize och Google BigQuery.

Adding Insight främjar kundsamarbeten med fokus på jämställdhet och en klimat-positiv framtid. Man arbetar främst med mellanstora och stora företagskunder i Norden. 

Rollen är en heltidsanställning med placering på kontor i centrala Stockholm alternativt ute hos kund. Men som situationen ser ut idag så arbetar man främst hemifrån.

 

Om dig

Till rollen söker vi dig som är specialiserad inom digital analys och är lika nyfiken som oss på hur man kan använda nya verktyg, teknologier eller processer för att skapa insikter och handlingskraftiga beslutsunderlag.

 • Du har arbetat med liknande uppgifter i minst tre år.
 • Har ett självständigt arbetssätt och arbetar effektivt tillsammans i team.
 • Meriterande med erfarenhet av Google Cloud, Javascript och BI-verktyg.
 • Tidigare erfarenhet som konsult är också meriterande.

 

Vårt erbjudande

Du kommer till en specialiserad och välskött byrå där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med seniora digitala analytiker och uppdrag i absolut framkant. För rätt person finns det stora möjligheter att vara med och bygga Adding Insight framåt. 

Som konsult får du:  

 • Konkurrenskraftig lön
 • Optionsprogram
 • Flexibla arbetstider och distansarbete
 • Friskvård 5000 kr per år
 • Trygghet och sjukvårdsförsäkring
 • En schysst, prestigelös och entreprenöriell arbetsmiljö
 • Möjlighet till personlig utveckling inom bland annat ledarskap och presentationsteknik
Ansök

Simon Milton

Founder & CEO

ikon_hire (1)

Lediga jobb