SEM Specialist till Trickle

Du trivs i mötet mellan teknik, data, kommunikation och media. Du sporras av att arbeta i team och att hjälpa andra framåt. Vill du bli vår nästa SEM Specialist? Sök jobbet!

Rekrytering Annonsering och Growth

Ansök

Trickle värdesätter proaktivitet och uppmuntrar kontinuerligt lärande och utveckling. Vi strävar alltid efter att utmana (både oss själva och våra kunder), hela tiden med målet att ligga i framkant inom vårt område.

Om rollen

Som SEM-specialist kommer du att arbeta nära våra kunder och partners, och tillsammans med resten av ditt team, agera rådgivare och utmana dem att tänka nytt. Tillsammans med SEM Lead och andra specialister kommer du att arbeta inom ett av Trickles mest expansiva produktområden, vilket även kräver en vilja att delta i utvecklingen och bidra till bolagets processer och riktning. På Trickle ges mycket frihet och ansvar. Vi ser proaktivitet, ett intresse för utveckling och förmågan att dela insikter som hörnstenar i vår verksamhet. Placering är Stockholm eller Göteborg.

Arbetsuppgifter

 • Bygga, hantera och optimera kampanjer i Google, Bing och App Store.
 • Skapa processer och möta förväntningar samt säkerställa leverans, dialog och utveckling tillsammans med kund.
 • Optimera annonser och målsidor för betalda sökkampanjer.
 • Strategiskt och taktiskt öka tillväxt, resultat och värde för våra kunder.
 • Skapa skräddarsydda rapporter, analysera och presentera resultat.
 • Analysera utfall och beteende för att öka konverterings- eller prestationsmålen.
 • Vara delaktig i Trickles utveckling samt dela kunskap och insikter.

    Om dig

    Vi tror att du är en modig, social och ansvarstagande person som vill vara delaktig och operativ. Du har ett starkt intresse för digital marknadsföring, marknadsföringsteknologier, lärande och analys. Du är van vid ansvar och trivs i mötet mellan teknik, data, kommunikation och media. Du sporras av att arbeta i team och att hjälpa andra framåt och trivs i en roll där du får bidra operativt. Vi tror att du är en blandning med lika delar do:er och analytiker och du trivs med att arbeta hands-on i våra kunders konton. 

    • Kan balansera flera uppdrag och önskemål parallellt.
    • Mycket god förståelse av Google Analytics och att navigera dig i verktyget.
    • Erfarenhet av SEMrush och/eller liknande verktyg, plattformar/mjukvara.
    • Erfarenhet av att hantera appkampanjer (Google UAC och/eller Apple Search Ads).
    • Van att producera grammatiskt korrekta, engagerande och konverterande annonser och material.
    • Stark muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
    • En utmärkt förståelse för hur internet fungerar och hur det påverkar marknadsföringen.

      

     Vi erbjuder

      

     Ett utmanande, omväxlande och roligt arbete och ett starkt team med engagerade och proaktiva kollegor. För rätt person finns närmast obegränsade möjligheter att växa tillsammans med oss och forma din egen roll över tid. Vi erbjuder både luftlön och svettlön samt en årlig utbildningsbonus för samtliga våra anställda. Dessutom kan de som vill bli delägare via PPP´s Folkaktie. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

     Om Trickle

     Vi utgår från grundtanken om att Trickles kunskap kommer från utförande, och att bolaget hela tiden behöver behålla relevans i kunskapens framkant. Vi är proaktiva och uppmuntrar egna idéer kring hur Trickle kan utvecklas eller förändras.

     De värderingar vi arbetar efter är: transparens, förtroende, prestigelöshet och delaktighet. Läs mer här: https://wearetrickle.com/ som är en del av byrånätverket PPP https://peoplepeoplepeople.gro...

     Ansök

     Sara Palmqvist

     Recruiter

     ikon_hire (1)

     Lediga jobb