Talent Agent till Digitalenta

Är du en digital marknadsförare som brinner för att hjälpa människor? Vill du ta klivet och bli lite mer aktiv där du hjälper personer i ditt nätverk framåt i karriären? Då är det dig vi söker!

Rekrytering Övriga roller

Ansök

Om Digitalenta

Digitalenta är ungt och hungrigt rekryteringsbolag nischat inom digital marknadsföring. Vi hjälper företag att bygga sin digitala organisation och matcha dem med de bästa digitala talangerna.

Vi står för kompetensbaserad rekrytering och att matcha rätt person med rätt kompetens med rätt platts. Med bakgrund som digitala marknadsförare och rekryterande chefer är vi specialiserade på att hitta och attrahera rätt ledare, specialister och talanger för uppgiften. Digitalenta grundades mitt i pandemin men har snabbt tagit en ledande ställning inom vår nisch som Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom digital marknadsföring.

Vi håller nu på att utöka vårt nätverk av Talang agenter och söker dig som är digital marknadsförare och som vill hjälpa ditt nätverk att ta nästa kliv i karriären. Vi söker dig som själv har en bakgrund som digital marknadsförare, har ett starkt kontaktnät av digitala och en vilja att hjälpa människor.

Om tjänsten

I rollen som Talent Agent ingår du i Digitalentas nätverk av agenter och hjälper oss att matcha dina kontakter i branschen med roliga möjligheter hos våra kunder. Rollen är tänkt som ett extrajobb och ett perfekt komplement till din vanliga anställning eller frilansuppdrag. Engagemanget är flexibelt och du väljer själv hur aktiv du är och hur många personer du tipsar oss om.

Du sätter dig in i de roller och de kravbilder vi jobbar med och sen tipsar oss om personer i ditt nätverk som du anser matchar kravbilden. Om dina tips leder till att vi eller våra kunder anställer personen så får du en ersättning.

Som Talent Agent är du med i vårt community och kommer att bli inbjuden till regelbundna nätverksträffar och kan på så sätt utöka ditt professionella nätverk som kan hjälpa dig framåt i din karriär. 

Vi ser det hela som en solklar win-win. Vad känner du? 

Om dig

Vi söker dig som är digital marknadsförare och som brinner för att hjälpa människor. Du har arbetat i branschen och har därför ett nätverk av duktiga digitala marknadsförare och talanger som du gärna vill hjälpa vidare i karriären.

Låter det som ett perfekt extrajobb för dig? Anmäl ditt intresse nu!

Ansök

Sara Wiklund

Recruiter

ikon_hire (1)

Lediga jobb